Animationsfilm

 

ProfilM tilbyder at producere detaljerede, fængende og grafiske animationsfilm, der hurtigt og effektivt kan beskrive projekter, produkter, koncepter og virksomheder. Animationsfilmen kan udarbejdes så den passer designmæssigt til netop din virksomhed og udmærker sig særligt i forbindelse med film med en beskrivende og forklarende kontekst.

Animationsfilm passer perfekt til:

Iværksætteren, der snart lancerer produkter og koncepter.

Marketingchefen, der tester nye platforme og kanaler af.

Konsulenten, der markedsfører egne forløb og priskoncepter.

Håndværkeren, der har en historie at fortælle og referencer at berette om.

Processen

Drejebog

Første skridt er kundens idéer og inputs til, hvad videoen skal omhandle. Vores producer tager udgangspunkt i en telefonisk samtale som danner grundlag for en drejebog. Når vi har den fornødne info, skriver vores tekstforfatter et udkast til et speak. Når speak-teksten er godkendt, skal den indtales.

Speak

Det godkendte speak skal nu indtales af den helt rette stemme til din video. Herefter bliver den sendt til os, hvor vi klipper og bearbejder lyden, så speaket bliver professionel i flow og lydkvalitet. Med den færdige speak-lydfil, kan vi nu gå i gang med selve animationsprocessen.

Animation

ProfilMs kompetente grafikere animerer nu en komplet video med udgangspunkt i speaket, så det indtalte understøttes visuelt og grafisk. Når animationsvideoen er 90% færdig, sender vi den til dig, hvorefter du kommer med feedback på det visuelle. Vi tilretter de sidste ting til efter dine inputs, hvorefter vi laver den sidste finjustering af videoens timing fra start til slut.

Udlevering

Tekst, speak og animationer suppleres evt. med det helt rette baggrundsmusik. Dette ender ud i et stærkt slutprodukt; en færdig animationsvideo, der er klar til brug! Du får den tilsendt på den ønskede mailadresse og er klar til brug på alle platforme såsom Facebook, Youtube, Vimeo osv. Herefter vil ProfilM naturligvis være til rådighed i forhold til en relevant digital strategi, så vi kommercialiserer animationsfilmen på bedste vis

Animationsfilm

Her kan du se nogle eksempler